Almacenamos o accedemos a información en un dispositivo, tales como cookies, y procesamos datos personales, tales como identificadores únicos e información estándar enviada por un dispositivo, para anuncios y contenido personalizados, medición de anuncios y del contenido e información sobre el público, así como para desarrollar y mejorar productos.
Con su permiso, podemos utilizar datos de localización geográfica precisa e identificación mediante las características de dispositivos. Puede hacer clic para otorgarnos su consentimiento a nosotros para que llevemos a cabo el procesamiento previamente descrito. De forma alternativa, puede acceder a información más detallada y cambiar sus preferencias antes de otorgar o negar su consentimiento. Tenga en cuenta que algún procesamiento de sus datos personales puede no requerir de su consentimiento, pero usted tiene el derecho de rechazar tal procesamiento. Sus preferencias se aplicarán en toda la web. Más información.

Reducir
  • Inalte - Ir a la pagina de inicio - Inalte
  • Inalte - Ver mapa web - Inalte
  • Inalte - Contactar con Inalte - Inalte
  • Inalte - Ir al webmail - Inalte
  • Inalte - Agregar a favoritos - Inalte
  • Inalte - Síganos en Facebook
  • Inalte - Síganos en Twitter
  • Inalte - Nuestro canal en Youtube

Idioma:

Imagen de sección

TDT i satèl · lit

Hem treballat des de la fundació de l’empresa en el procés d’adaptació de la senyal de televisió a TDT, per el que hem obtingut el reconeixement del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. És per l’experiència acumulada que podem oferir als nostres clients les millors solucions per qualsevol tipus d’instal·lació de forma que puguin gaudir de la màxima qualitat que pot oferir la Televisió Digital Terrestre.

     Reconeixement a Inalte de la Generalitat 

 Al tractar-se de una senyal digital ha de ser processada d’una manera intel·ligent i professional per que la senyal que arribi al seu televisor sigui la millor en qualsevol condició. No dubti en consultar-nos i l’informarem dels diferents sistemes existents en el mercat per poder rebre i gaudir de la TDT amb totes les garanties.

Satèl·lit 

A través de la recepció de senyal de satèl·lit, es pot optar per la recepció d’un gran nombre de canals de Televisió i de Ràdio de diversos països i idiomes. Tant si es resideix en una Comunitat de veïns com si es resideix en una vivenda unifamiliar, des de Inalte li oferim la millor solució a les seves necessitats.  La instal·lació d’una antena parabòlica juntament al adequat equip de recepció faran del seu televisor el millor entreteniment.

Canals Satèl·lit en TDT (QPSK)

Amb els transmoduladors QPSK li oferim la possibilitat de rebre la senyal de satèl·lit al seu televisor com si fos un altre canal de TDT. És a dir, podem sintonitzar la senyal de qualsevol canal autonòmic a través del satèl·lit Astra i modular-la en la nostre instal·lació de TDT amb el que arribaria a qualsevol televisor com un canal convencional. Aquest sistema és molt utilitzat per a rebre la senyal d’Andalusia Televisión, Telemadrid, ETB, Canal Extremadura, Canal Canarias, etc., en els televisors d’una Comunitat de veïns o en Hotels.

© Inalte C/ Santa Matilde 21 - 08031 Barcelona Telefono: 662 442 225 LOPD   Política de Cookies

Este Sitio es Seguro