Almacenamos o accedemos a información en un dispositivo, tales como cookies, y procesamos datos personales, tales como identificadores únicos e información estándar enviada por un dispositivo, para anuncios y contenido personalizados, medición de anuncios y del contenido e información sobre el público, así como para desarrollar y mejorar productos.
Con su permiso, podemos utilizar datos de localización geográfica precisa e identificación mediante las características de dispositivos. Puede hacer clic para otorgarnos su consentimiento a nosotros para que llevemos a cabo el procesamiento previamente descrito. De forma alternativa, puede acceder a información más detallada y cambiar sus preferencias antes de otorgar o negar su consentimiento. Tenga en cuenta que algún procesamiento de sus datos personales puede no requerir de su consentimiento, pero usted tiene el derecho de rechazar tal procesamiento. Sus preferencias se aplicarán en toda la web. Más información.

Reducir
 • Inalte - Ir a la pagina de inicio - Inalte
 • Inalte - Ver mapa web - Inalte
 • Inalte - Contactar con Inalte - Inalte
 • Inalte - Ir al webmail - Inalte
 • Inalte - Agregar a favoritos - Inalte
 • Inalte - Síganos en Facebook
 • Inalte - Síganos en Twitter
 • Inalte - Nuestro canal en Youtube

Idioma:

Inalte
Inalte
Inalte
Inalte
Inalte
Inalte

Inici

Els donem la benvinguda a la nostre web, que esperem serveixi d’aparador dels nostres serveis i productes. Poden obtenir informació detallada dels serveis, poden observar alguns dels nostres projectes i treballs per fer-se una idea de les nostres capacitats i també poden contactar amb nosaltres via web o utilitzant alguna de les nostres xarxes socials.

Des de l’any 2005 treballem com a empresa de serveis dedicada a les instal·lacions en edificació. En el camp de les instal·lacions hem consolidat el camp de l’execució de les mateixes i estem en fase d’evolució cap a l’assessoria energètica. És a dir, volem no només dissenyar i executar instal·lacions relacionades amb el camp energètic sinó, també, obtenir la confiança dels nostres clients i ser els seus assessors en matèria d’energia i instal·lacions.

L’empresa compta amb les certificacions i homologacions necessàries per garantir la tranquil·litat dels nostres clients.

 • Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya com a empresa Instal·ladora d’electricitat com a màxima categoria d’inscripció, d’Especialista.
 • Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya com a empresa Instal·ladora Mantenidora d’instal·lacions tèrmiques en edificis.
 • Empresa autoritzada per la Secretaria de Telecomunicacions com Instal·ladors de Telecomunicacions.
 • Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya com a empresa Instal·ladora de Gas.
 • Empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya com a empresa Instal·ladora d'aigua.

POLÍTICA DE QUALITAT

La Direcció de Inalte manifesta que constitueix la seva voluntat empresarial i objectiu prioritari prestar la màxima atenció en cadascuna de les activitats que executem, en cada decisió que adoptem i en cada acció que realitzem.
Des de l'any 2005, Inalte treballa com a empresa de serveis dedicada a l'execució d'instal·lacions en edificació en general sent el propòsit de l'organització, la realització de treballs de qualitat i econòmicament rendibles i tenint com a nucli de negoci les instal·lacions de Baixa Tensió, Instal·lacions de Protecció contra incendis, Instal·lacions de Portes automàtiques de Pàrquing i Instal·lacions de Telecomunicacions.
Hem consolidat el camp de l'execució de les mateixes i estem treballant en fase d'evolució cap a l'optimització energètica en cadascuna d'elles. Per a això, realitzem assessorament abans i després de l'execució de qualsevol instal·lació.
L'empresa compta amb les certificacions i homologacions necessàries per a garantir la solvència en els treballs i la tranquil·litat dels nostres clients en matèria de responsabilitats derivades de la contractació.
Aquesta filosofia ha d'assumir-se en cadascun dels Departaments mitjançant el compliment dels següents principis:
 • Plena satisfacció dels nostres clients, oferint uns productes i serveis que satisfacin les seves expectatives. Per això, enfoquem les nostres accions a identificar, avaluar i definir els requisits del client, les seves necessitats i expectatives, amb la finalitat de satisfer-les.
 • Controlar de manera sistemàtica tots i cadascun de lloïs factors rellevants dels quals depèn la Qualitat dels nostres productes i serveis.
 • Motivar en matèria de qualitat a tots els nostres col·laboradors.
 • Complir totes les especificacions, normes, requisits legals o altres establerts.
 • Potenciar la Millora Contínua del sistema de gestió de la Qualitat a través de l'establiment d'indicadors d'acompliment, seguiment, mesurament, anàlisi i avaluació d'aquests, així com el plantejament d'objectius de qualitat i millora en les funcions i nivells pertinents de l'organització.
 • Obtenir els màxims beneficis econòmics per l'activitat del negoci optimitzant l'ús dels recursos associats, incorporant les noves tecnologies per a això.
Aquesta Política de Qualitat proporciona un marc de referència per a establir i revisar els objectius de la qualitat.

 

Les nostres xarxes socials

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Noticias recomendadas

 • Inalte - Carrer Llobregós 135 - Inalte

  Carrer Llobregós 135

  01-07-2011

  Finalizada la instalación Común de Gas en la Comunidad. Se ha procedido al cambio debido al deterioro de la instalación subterránea antigua.

 • Inalte - Estrenamos página web - Inalte

  Estrenamos página web

  29-11-2010

  Estrenamos nuevo diseño

© Inalte C/ Santa Matilde 21 - 08031 Barcelona Telefono: 662 442 225 LOPD   Política de Cookies

Este Sitio es Seguro